Árváltozási értesítő, 2020 Szeptembertől

Tisztelt Ügyfelünk!   Ezúton szeretnénk értesíteni, hogy a folyamatosan emelkedő üzemeltetési költségek ( bérleti díj, áramdíj, béremelések és járulékos költségek emelkedése) miatt, áremelést hajtunk végre.  2020.szeptember 1, az áremelés mértéke 15%, ami a következő ... Több... »

1st Aug 2020
Árváltozási értesítő, 2019 Szeptembertől

Tisztelt Ügyfelünk!   Ezúton szeretnénk értesíteni, hogy a folyamatosan emelkedő üzemeltetési költségek ( bérleti díj, áramdíj, béremelések és járulékos költségek emelkedése) miatt, szerverhoszting és co-location, nas, switch szolgáltatásokra vonatkozólag áremelést hajtunk ... Több... »

24th Jún 2019
Online domain regisztráció bevezetése 2019.04.30

MOSTANTÓL ELÉRHETŐ AZ ONLINE DOMINEK REGISZTRÁCIÓ!NINCS SZÜKSÉG A JÖVŐBEN REGISZTRÁCIÓS LAPRA! Ezzel is gyorsítva az ügyintézési időt!Ügyélkapujában csak az alábbi adatokat kell ellenőrizne, hogy megadta-e mindet a regisztrációs folyamatot során. Magánszemélyre történő regisztráció esetén, adja meg az igénylő ... Több... »

30th Ápr 2019
Megszűnik a PHP 5.x verziófrissítése, amely miatt sok felhasználó aggódhat

Év végén megszűnik a PHP 5.x verziófrissítése, amely hasonló helyzetet eredményezhet majd, mint anno a Windows XP támogatásának megszűnése. A Windows XP-t számos gépre telepítették világszerte, így nagy fejfájást okozott a további biztonságos használata például a bankautomaták esetében. Kiket érinthet a PHP 5.x ... Több... »

18th Okt 2018
Comodo PositiveSSL és Comodo PositiveSSL WildCard Akció!


Tisztelt Ügyfelünk,

Ez úton értesítjük Önöket, hogy cégünk a továbbiakban kedvezményesen biztosítja a Positive SSL szolgálatásokat!
Comodo PositiveSSL 3.700 Ft + ÁFA / éves díj.
Comodo PositiveSSL WildCard 23.900 Ft + ÁFA / éves díj.
 
Köszönjük figyelmüket!

Tisztelettel:
Szervernet Csapata

25th Sep 2018
ÚJ WEBTÁRHELY ÉS DOMAIN AKCIÓ

Tisztelt Ügyfelünk,Ez úton értesítjük Önöket, hogy cégünk új webhoszting és domain akciót vezetett be! Az árakat versenyképesen terveztük ezért most a legjobb ár / érték arányban veheti igénybe szolgáltatásunkat! A szolgáltatás ára 4.900 Ft + ÁFA / év, mely tartalmazza a webhoszing szolgáltatás éves díját és ... Több... »

24th Sep 2018
Domain AKCIÓ meghosszabbítása...

Tisztelt Ügyfelünk, Ez úton értesítjük Önöket, hogy cégünk továbbra is biztosítja a kedvezményes akciós árakat domain regisztráció esetén!.hu domain regisztrációt, melynek díja 1.250 Ft + ÁFA / Év..com domain regisztrációt, melynek díja 3.050 Ft + ÁFA / Év. .eu domain regisztrációt, melynek díja 2.250 Ft + ÁFA / ... Több... »

11th Sep 2018
"Gigabit/s" akció

Tisztelt Ügyfelünk! Ez úton értesítjük Önöket, hogy "Gigabit/s" akciónk keretében, kedvezményes válthatja le jelenlegi 100 Mbit/s csomagját, 1000 Mbit/s csomagra! 2018.08.01.-től minden előfizetőnk számára, havonta 1.000 Ft + ÁFA összegért biztosítjuk a csomagváltást! Ez tízszeres sebességnövekedést jelet, az Ön ... Több... »

19th Júl 2018
One Click Login bevezetése

Tisztelt Ügyfelünk!Ez úton értesítjük Önöket, hogy Webhoszting / DNS Only fiókjukba mostantól egy kattintással is be tudnak lépni. Nem szükséges a továbbiakban felhasználónevet és jelszót a böngészőbe beírni, hogy be tudjon lépni cPanel fiókjába.Egyszerűen kiválaszthatja ügyfélkapujukon belűl az említett ... Több... »

19th Júl 2018
1000 BASE-T SZERVER HOSTING AKCIÓ

Tisztelt Ügyfelünk!Ez úton értesítjük Önöket, hogy nyári akciónk keretében az 1000Mbit/s szerverhoszting szolgáltatás (éves egyösszegű díjfizetés esetén) 159.000 Ft + ÁFA összegárt vehető igényben.Az akció érvényes meglévő és új előfizetők számára is! Köszönjük figyelmüket!Tisztelettel:Szervernet Csapata Több... »

26th Jún 2018